КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ

Рецепти от Румъния

Дом

Обогатете своя кулинарен репертоар с любимите рецепти на нашите румънски собственици на бизнес Amway.

В първата част на нашата нова интерактивна кулинарна рубрика СБА от красива Румъния споделят своите любими рецепти и съвети за готвене с iCookTM. Готови ли сте? Да започваме.

Смесица от вкусове

Въпреки че Румъния е може би най-известна със своите очарователни средновековни градчета, внушителни замъци и, разбира се, легендата за Дракула, тя е и държава с богата кулинарна култура. Повлияна от дълга история на културни взаимодействия, румънската кухня има заемки от кухните на съседните страни, както и от целия свят, като по този начин тя предлага свой собствен уникален вкус, в който има и международнo участие.

Нашите румънски СБА споделят любимите си рецепти и дават съвети как най-добре да приготвим и представим ястия на своите настоящи и бъдещи клиенти, използвайки уредите за готвене iCook.

Късче традиция

СБА на ниво „Сапфир“ Мария и Йоан Прелипчан от очарователното селце Хородник де Жос в Сучава, Румъния, споделят най-любимото си семейно ястие: пухкав хляб, приготвен на печката с Престижния семеен комплект съдове iCook.

„Ние приготвяме този хляб поне веднъж в седмицата и го комбинираме с други рецепти,“ казват те, като добавят, че въпреки че традиционно хлябът се приготвя във фурна, те предпочитат да използват продуктите iCook, за да въздигнат класиката на по-високо ниво.

„Вкусът на хляб, приготвен по този начин, е много по-различен и по-добър,“ казват те. „Според нас тази рецепта е за 5+ звезди (за вкус) и е идеална за демонстрирането на качествата на продуктите iCook.“

Румънски хляб, приготвен на котлон

Можете да изтеглите рецептата като PDF файл за по-лесно разпечатване или в ePub формат, за да можете да я отваряте през предпочитания си електронен четец.

Екзотичен вариант

За СБА от румънския град Браила Корнел Робу, който е ниво „Смарагд“ в Румъния и „Перла“ в Италия, лесното приготвяне на ястието е най-важният фактор.

„Когато правиш демонстрация пред група от хора, дългото готвене може да ги отегчи,“ обяснява той. Поради тази причина, неговото най-любимо ястие е сладко-кисело телешко с гъби кладница и оризови спагети.

„След като подготвите всички съставки, готвенето отнема само 30 минути,“ казва той. „А по време на подготовката обясняваме предимствата на съдовете iCook и използваме видео проектор, за да показваме снимки.“

Рецепта за сладко-кисело телешко

Рецепта за сладко-кисело телешко PDF файл за по-лесно разпечатване или в ePub формат, за да можете да я отваряте през предпочитания си електронен четец.

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам