Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Shutterstock

Приготвяйте храна като професионалист!

Дом

Някога искало ли ви се е да имате повече време за забавни - а и по-вкусни ястия, които да имате готови под ръка? Запознайте се с времеспестяващата практика, която ще ви даде и двете - точно навреме за новата година!

Готови ли сте да започнете новата година със здравословни практики и питателни рецепти, като същевременно освобождавате повече време за себе си? Ние имаме универсално решение за вас. Предварителното приготвяне на храна е отличен начин да максимизирате времето, което имате през седмицата, като същевременно ви дава шанса да увеличите приема си на витамини и минерали. Защото дори и сега да работите повече от дома, това не означава непременно, че имате повече място в графика си.

Предварителното приготвяне и съхраняване на ястия намалява часовете, които прекарвате в кухнята и улеснява възможността да хапвате здравословна домашно приготвена храна без много усилия. Като допълнителен плюс, това ще ви помогне и да намалите седмичните си разходи за храна, ограничавайки количеството на поръчваната храна за дома. Вкусна храна, повече време и чудесна нова практика? Звучи като сбъдната мечта.

Научете се да обичате приготвянето на храна

Първата и най-важна стъпка към приготвянето на храна е установяването на седмичен план. Отбележете даден времеви отрязък в календара си, например всяка неделя следобед, за да търсите рецепти, да пазарувате хранителни продукти и, разбира се, да приготвяте храната. След като сте сготвили ястието, оставете го да се охлади 1-2 часа до почти стайна температура и го сложете в хладилника в запечатани контейнери - или дори в купите за смесване iCook с капак .

Най-общо казано, можете спокойно да държите телешко, пилешко и паста в хладилника 3-4 дни, а повечето салати и около пет дни, преди да ги изядете. Като алтернативен вариант, ако искате приготвената от вас храна да трае по-дълго в бъдещето, просто я съхранявайте във фризера! Когато претопляте храната, избягвайте да слагате пластмаса в микровълновата фурна и задължително размразете замразените ястия, преди да ги ядете.

Когато избирате какви ястия да приготвите, избирайте нещо, което няма да ви омръзне след първата хапка и естествено също така нещо, което съдържа достатъчно хранителни вещества, за да захранва заетия ви начин на живот. Тъй като вкусното и питателното невинаги вървят ръка за ръка, използвайте нашата база данни от рецепти като неизчерпаем източник на вдъхновение! Някои от ястията дори се допълват от продуктите Nutrilite, за да ви помогнат да запълните евентуалните празноти в своя хранителен режим. Например, насладете се на три разтворими фибри от различни растителни източници с Nutrilite Фибри на прах , или се уверете, че си набавяте всичките девет основни аминокиселини - изграждащи блокчетата на живота - в хранителния си режим с NUTRILITE Изцяло растителен протеин. Ако сте готови да започнете своя нов режим на приготвяне на храна, вижте трите апетитни ястия по-долу и ги използвайте, за да не ви се случва да се приберете уморени вкъщи и да се взирате безпомощно в празен хладилник!

Пудинг със семена от чиа

Тази супер лесна рецепта за закуска от три съставки е естествено богата на фибри. А след като добавите по избор и NUTRILITE Изцяло растителен протеин, ще ѝ придадете допълнителна питателна стойност. Рецептата може да се приготвя и с най-различни вълнуващи аромати, ако добавите различни плодове, мюсли или апетитен компот. А което е най-хубавото - от нея става идеален здравословен десерт!

© Stocksy

Вижте как да приготвите пудинг със семена от чиа в Amagram или изтеглете тази рецепта като PDF / ePub тук.

Супа от моркови и джинджифил

Тази перфектна стопляща супа е подходяща за вегани, вегетарианци и за всеки любител на морковите. Тя е пълна със свежи зеленчуци и щипка джинфжифил, която й добавя идеалното количество пикантност. Това е и чудесно ястие, което да замразите и запазите за онези особено заети седмици!

© StockFood

Вижте как да приготвите супа от моркови и джинджифил в Amagram или изтеглете тази рецепта като PDF / ePub тук.

Печени зеленчуци с пиле

Това вкусно печено изисква малко съдове и има чудесен ароматен пунш, който ще ви накара да искате допълнително! Ако искате да запазите зеленчуците съвсем свежи, овкусете ги и след това ги сложете в хладилника в предпочитаната от вас iCook купа за смесване с капак . По този начин ще трябва само да сложите вече нарязаните зеленчуци в тавата и да ги изпечете. Същото се отнася и за бланшираните броколи!

© StockFood

Вижте как да приготвите печени зеленчуци с пиле в Amagram или изтеглете тази рецепта като PDF / ePub тук.

Толкова е лесно - изберете, пригответе и прекарайте ценното си време за нещата, които обичате най-много. Добър апетит!

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам