Любими (0) 0 Любими

Списъкът ви с любими е празен!

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Ryan McMahill

Новият кухненски герой

Дом

Вдъхновете се от вкусни, здравословни ястия с новите iCook TM Тигани с незалепващо покритие

Храната и нейното приготвяне съставлява значителна част от ежедневието на хората. А с повишеното време на работа от вкъщи, никога не е имало по-добър момент да потърсите нови начини да получите вдъхновение за нови рецепти или да направите готвенето (и почистването) по-бърз и по-лесен процес. Открийте подценявания кухненски герой, който подсилва аромата на вашите ястия, намалява сложността и елиминира нуждата от добавени мазнини. Ще попитате - кой уред прави всичко това? Скромният тиган с незалепващо покритие, разбира се.

Щом преминете към наскоро представените висококачествени iCook тигани с незалепващо покритие, готварският живот вече никога няма да бъде същият. Вдъхновете се от безброй рецепти и сотирайте или пържете на воля здравословни и по-питателни ястия за всяко време на деня. Ето нашите най-добри съвети за това защо един тиган с незалепващо покритие е основен кухненски инструмент, на който всеки трябва да се радва.

  1. Използвайте малко или никаква мазнина – насладете се на същите ястия дори с малко или никаква мазнина, или само с късче масло. Както предполага и името му, незалепващото покритие предпазва храната от залепване по готварските съдове, като същевременно пак позволява цялостното ѝ сготвяне. Това означава, че можете да се наслаждавате на същия отличен аромат без излишна мазнина!

  2. Топлината се разпределя равномерно – с еднаквото разпределение на топлината, тиганът винаги ще се нагрява равномерно до една и съща температура. Което значи, че няма да има изненадващи студени или омекнали части на вашето ястие.

  3. Рецептите са по-лесни за приготвяне – за всеки, който лесно се разсейва от телефонни обаждания, деца или други задължения, готвенето с iCook тигана с незалепващо покритие прави нещата по-лесни. Свойствата на незалепващото покритие позволяват по-малко залепване и повече гъвкавост при работата с определени съставки като сосове, тесто и яйчени ястия.

  4. Опростете почистването – никой не обича прегорялата, лепкава каша, която често съпътства печените ястия. Забравете накисването на тигани от предната вечер, за да ги почистите от мръсотията им, или безкрайните тегави часове на усилено търкане - iCook Tиганът с незалепващо покритие предотвратява залепването на храната, поради което лесно ще го почиствате, а и лесно ще се влюбите в него.

И най-вече - насладете се на разнообразието от iCook Tигани с незалепващо покритие. Пържените или панирани ястия по-трудно ще се разцепят в тиган с незалепващо покритие, а равномерното разпределение на огъня подсигурява цялостното сготвяне на ястието едновременно. Независимо дали задушавате зеленчуци, приготвяте риба на пара, приготвяте омлети, бавно приготвящи се кърита, или пък създавате вкусни пици – никога няма да се изчерпят идеите, които лесно могат да бъдат покорени от iCook Тигана с незалепващо покритие. Всъщност, нашата iCook база данни от рецепти разполага с изобилие от идеи, с които ще бъдете господари в кухнята за дълго време напред. Вижте нашите най-нови две рецепти, създадени с новите iCook Tигани с незалепващо покритие: шакшука и вкусни палачинки!

Пухкави палачинки с маскарпоне и боровинки

Независимо дали са за закуска или десерт, тези палачинки ще станат любими на деца и възрастни! А с добавката на кремообразно маскарпоне, примесено с лимон и кардамон, тази рецепта със сигурност ще бъде хит! Ако търсите по-здравословен вариант, сменете маскарпонето с гръцко кисело мляко - става също толкова вкусно.

Вижте как да приготвите Пухкави палачинки в Amagram или изтеглете тази рецепта като PDF / ePub тук.

Шакшука

Знаехте ли, че шакшука означава "смесица” на арабски? Ястието съществува в средиземноморските култури от векове, и по съвсем добра причина - сочната му, ароматна основа е просто невероятно апетитна! Насладете се на тази шакшука за ранен обяд или по всяко време на деня!

Вижте как да приготвите Шакшука в Amagram или изтеглете тази рецепта като PDF / ePub тук.

Свързано съдържание

Идеалното попълнение във всяка кухня

Дом

Още
© iStockphoto

Допълнете вашата диета на растителна основа

Хранене

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам