Любими (0) 0 Любими

Списъкът ви с любими е празен!

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Getty Images

Опитайте този свеж подход към традиционната яхния

Дом

Със студения сезон зад гърба ни е време да се насладим на по-свежи и ярки ястия, заредени с вкусни хранителни вещества.

Пролетта ни предлага първите за годината свежи зеленчуци и подправки. Те винаги са изпълнени с вкус и са богати на хранителни вещества. И след по-тежките ястия на зимата е добре да превключим към храни, които са по-леки и здравословни.

В нашата рецепта Пролетна яхния ще откриете много зеленина и свежи подправки, които са богати на хранителни вещества и добавят отличен вкус към ястието. Това е не само вкусно, но ще ви накара да се почуствате добре. Тази рецепта превръща традиционната яхния в пролетно превъзходство. Ние също добавихме няколко лесни адаптации към рецептата, за да бъде подходяща за вегани.

© StockFood / Bauer Syndication

Съдовете за готвене iCook са перфектните съдове за приготвяне не само на това ястие, но и на разнообразие от други храни. С метода за готвене Vitalok зеленчуците запазват повече от техните хранителни вещества и вкус. Уплътнението за влага запазва до една трета повече есенциални витамини и минерали, текстура, цвят и вкус в сравнение с традиционните методи на готвене. Добрата новина е, че имаме Пролетна разпродажба: Комплекти iCook с 12% отстъпка от 17-ти до 24-ти март.

Затова, ако търсите ястие, което отразява красотата на най-вкусните предложения на пролетта, то не търсете повече, а опитайте тази рецепта със свеж подход към традиционната яхния. Тази рецепта е за до четири души.

Свързано съдържание

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам