Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ

Празнична супа от цвекло със сушена смокиня и лешници

Рецепти

Време за подготовка: 20 минути

Време за готвене: 25 минути

Съставки:

  1. 15 г лук

  2. 5 г джинджифил

  3. 200 г цвекло

  4. 40 г ябълки

  5. 25 г портокал

  6. 5 г лешници

  7. 10 г сушени смокини

  8. 20 г Пармезан

  9. 50 г натурална соева напитка

  10. 5 мл зехтин

  11. 80 мл зеленчуков бульон

  12. 5 г сметана (10% масленост)

  13. Стрък свеж магданоз

  14. Щипка подправки за джинджифилов сладкиш

  15. Щипка кафява захар

  16. Щипка сол

  17. Щипка черен пипер

  18. 1 дафинов лист

Начин на приготвяне:

  1. Обелете и нарежете лука и джинджифила на ситно.

  2. Измийте и обелете цвеклото и ябълките, след това ги нарежете на кубчета.

  3. Затоплете олиото в големия тиган iCook на средна температура, добавете лука и джинджифила и ги запържете за 1-2 минути, докато станат полупрозрачни.

  4. Добавете цвеклото и ябълката и оставете да ври на тих огън за още 2-3 минути.

  5. Изсипете зеленчуковия бульон отгоре и добавете подправките, захарта и дафиновия лист. Покрийте супата и я оставете да ври на тих огън за приблизително 20 минути.

  6. Междувременно, пригответе топинга. Настържете портокала на ситно, след това отцедете сока. Натрошете лешниците и като използвате малкия тиган iCook ги запържете докато станат хрупкави. Нарежете на ситно сушените смокини и магданоза. Настържете пармезана и го смесете с магданоза, смокините и ядките.

  7. Извадете дафиновия лист от тигана, добавете соевата напитка и пасирайте супата докато не достигне кремообразна консистенция. Накрая, подправете със сол, пипер и портокалов сок преди сервиране.

За да сервирате: Поставете супата в купи и гарнирайте с топинга.

Изтеглете рецептата тук като PDF или като ePub

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още

Супа от тиква и сладък картоф с кокосово мляко

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам