Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© StockFood

Говеждо филе със средиземноморски зеленчуци и макарони Кезешпецле с ниско съдържание на мазнини

Рецепти

Време за подготовка: 45 минути

Съставки за макарони Кезелшпецле с ниско съдържание на мазнини:

  1. 170 г брашно

  2. 2 яйца

  3. 50 г сирене Edam

  4. 45 г Камембер

  5. 2 глави лук, обелени

  6. 1/2 супени рапично олио

  7. Малко вода

Говеждо филе със средиземноморски зеленчуци, съставки:

  1. 480 г сладки чушки

  2. 120 г зелен лук

  3. 200 г чери домати

  4. 800 г моркови

  5. 400 мл зеленчуков бульон

  6. 400 г говеждо филе

  7. Рапично олио

  8. Сол и черен пипер

  9. Лют червен пипер

  10. Кориандър

Начин на приготвяне:

  1. Смесете заедно яйцата, солта и малко вода, за да направите тесто. Омесете тестото и го оставете на една страна.

  2. Междувременно, измийте и нарежете чушките, зеления лук, доматите и морковите.

  3. Поставете горещ зеленчуков бульон в тиган iCook от 2 литра.

  4. Подправете със сол, лют червен пипер и кориандър, поставете капака на тигана и оставете да ври на тих огън за 5 минути.

  5. Затоплете средния тиган за пържене от неръждаема стомана iCook на висока температура.

  6. Подправете филето със сол и пипер и изпържете всяка страна за 1-2 минути.

  7. Поставете яйченото тесто в пластмасова торбичка с отвори и нежно изстискайте сместа през отворите в 4-литрова тенджера iCook с вряща вода.

  8. Поставете макароните пласт по пласт в купата за смесване iCook. Настържете сиренето отгоре и го разбъркайте в купата с лъжица гореща вода.

  9. Изпържете лука в най-малкия тиган за пържене от неръждаема стомана iCook и го изсипете върху макароните.

  10. Извадете говеждото месо от тигана, изсипете част от зеленчуковия бульон, след това сервирайте с макароните и задушените зеленчуци.

Изтеглете рецептата тук като PDF или като ePub

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още
© Shutterstock

Пържола с билково масло с горгонзола и гарнитура картофено пюре с тиква

Рецепти

Още

Празничен гулаш с кнедли, салата и круши, пълнени с червени боровинки

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам