Време за подготовка: 45 минути
Съставки за макарони Кезелшпецле с ниско съдържание на мазнини:
170 г брашно
2 яйца
50 г сирене Edam
45 г Камембер
2 глави лук, обелени
1/2 супени рапично олио
Малко вода
Говеждо филе със средиземноморски зеленчуци, съставки:
480 г сладки чушки
120 г зелен лук
200 г чери домати
800 г моркови
400 мл зеленчуков бульон
400 г говеждо филе
Рапично олио
Сол и черен пипер
Лют червен пипер
Кориандър
Начин на приготвяне:

Смесете заедно яйцата, солта и малко вода, за да направите тесто. Омесете тестото и го оставете на една страна.
Междувременно, измийте и нарежете чушките, зеления лук, доматите и морковите.
Поставете горещ зеленчуков бульон в тиган iCook от 2 литра.
Подправете със сол, лют червен пипер и кориандър, поставете капака на тигана и оставете да ври на тих огън за 5 минути.
Затоплете средния тиган за пържене от неръждаема стомана iCook на висока температура.
Подправете филето със сол и пипер и изпържете всяка страна за 1-2 минути.
Поставете яйченото тесто в пластмасова торбичка с отвори и нежно изстискайте сместа през отворите в 4-литрова тенджера iCook с вряща вода.
Поставете макароните пласт по пласт в купата за смесване iCook. Настържете сиренето отгоре и го разбъркайте в купата с лъжица гореща вода.
Изпържете лука в най-малкия тиган за пържене от неръждаема стомана iCook и го изсипете върху макароните.
Извадете говеждото месо от тигана, изсипете част от зеленчуковия бульон, след това сервирайте с макароните и задушените зеленчуци.