Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© StockFood

Традиционна маринована херинга

Рецепти

Приготвяне и продължителност на готвене: 15 мин.

Съставки:

  1. 4 с.л. растително масло

  2. 200 г доматено пюре

  3. 200 г пудра захар

  4. 80 мл вода

  5. 120 мл бял оцет

  6. ½ ч.л. сол

  7. ¼ ч.л. сух копър

  8. ¼ ч.л. прясно смлян черен пипер

  9. 4 филета от херинга, обезкостени и нарязани на кубчета

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте маслото в голям тиган iCook, поставен на умерена температура до сгорещяване.

  2. Добавете и разбъркайте доматеното пюре и оставете да кипне, като разбърквате непрекъснато. Намалете температурата и добавете и разбъркайте захарта.

  3. Варете докато захарта се разтвори, преди да го дръпнете от котлона. Добавете и разбъркайте водата, оцета, солта, копъра и черния пипер.

  4. Поставете херингата в голям стъклен буркан. Излейте доматения сос отгоре.

  5. Оставете да се охлади до стайна температура, след което запечатайте плътно буркана с капачка. Оставете да се охлади в хладилник 1 ден, преди да сервирате.

Традиционна маринована херинга (като PDF / като ePub )

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още
© StockFood

Празнична салата от къдраво зеле, печен сладък картоф и пащърнак, с фета сирене, пеканови ядки и нар

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам