Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Stockfood

Румънски хляб на котлон

Рецепти

Общо време за подготовка: 3 часа

Общо време за готвене: 1,5 часа

Съдове:

  1. iCook Касерола 2 литра с капак

  2. iCook Висок капак Senior

  3. iCook Холандска тенджера с капацитет 8 литра с капак

  4. Мерителна лъжичка и сито

  5. (за пресяване на брашното)

Съставки:

  1. 1 килограм брашно

  2. 500 мл вода

  3. 2 чаени лъжички жива/суха мая

  4. 1 чаена лъжичка сол

  5. 2 чаени лъжички захар

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте водата в двулитровата Касерола iCook докато стане хладка и пресейте брашното в iCook Висок капак Senior. Направете кладенче в средата.

  2. Добавете солта, захарта и маята. След това изсипете хладката вода върху съставките и оставете сместа да престои 10 минути.

  3. Размесете продуктите с ръце до получаването на тесто.

  4. Месете тестото, докато стане меко и еластично. След това го оставете да втаса за около час (докато удвои обема си).

  5. Сложете холадската тенджера с капацитет 8 литра iCook върху котлона и леко я загрейте. След това пренесете тестото в нея и го оставете да престои още 15 минути, за да бухне.

  6. Намалете котлона на най-ниската степен, сложете капака на холадската тенджера iCook и печете хляба в продължение на 50 минути.

  7. Изключете котлона и оставете хляба да престои вътре още 20 минути.

  8. Приятен апетит!

Съвет от СБА:Използвайте времето, докато хлабът втасва и се пече, за да сготвите още едно допълнително ястие, да прочетете Amagram или да се обадите на клиент!

Можете да изтеглите рецептата от тук като PDF за отпечатване или като ePub , който да използвате с вашето предпочитано приложение - електронен четец и да го запазите на вашето преносимо устройство.

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още

Празнична салата от къдраво зеле, печен сладък картоф и пащърнак, с фета сирене, пеканови ядки и нар

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам