Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© StockFood

Сладко-кисело телешко с гъби кладница и оризови спагети

Рецепти

Общо време за подготовка: 60 минути

Общо време за готвене: 30 минути

Съдове:

  1. Тенджера с капак iCook с капацитет 4 литра

  2. Уок iCook

  3. Ножове

  4. Ренде за зеленчуци

Съставки:

  1. 1 глава лук

  2. 1 сладка червена чушка

  3. 1 сладка жълта чушка

  4. 300 г гъби кладница

  5. 600 г телешко бонфиле

  6. 1 консерва ананас на кръгчета от 250 г

  7. 1 скилидка чесън

  8. 30 г пресен джинджифил

  9. 300 г оризови спагети

  10. 100 мл зехтин Extra Virgin

  11. 50 г домати, нарязани на ситно

  12. 2 супени лъжици соев сос

  13. сокът на 1 лимон

Начин на приготвяне:

  1. Нарежете всички зеленчуци и гъбите на лентички, месото на малки парчета, а ананаса на кубчета, като запазите сока за приготвяне на соса. Настържете чесъна и джинджифила.

  2. Сварете оризовите спагети в 4-литровата тенджера iCook, като следвате инструкциите за готвене на опаковката, след което ги изплакнете със студена вода.

  3. Загрейте зехтина в уока iCook, запържете телешкото месо за 2–3 минути, след което го отстранете от котлона.

  4. Запържете чесъна и джинджифила, след което добавете гъбите и зеленчуците. Добавете ананаса и гответе още 3–5 минути.

  5. След това добавете и нарязаните домати, соевия сос и лимоновия сок. Добавете малко от сока на ананаса, за да стане сладко-киселият сос по-сладък.

  6. Добавете месото и спагетите към зеленчуците, разбъркайте всичко добре и поднесете ястието в чиния.

Съвет за СБА: Първо пробвайте рецептата вкъщи, преди да я използвате за демонстрации. „Ще се изненадате колко по-лесно ще сготвите ястието, след като сте го изрепетирали веднъж предварително!“ казва СБА Корнел Робу.

Можете да изтеглите рецептата от тук като PDF за отпечатване или като ePub , който да използвате с вашето предпочитано приложение - електронен четец и да го запазите на вашето преносимо устройство.

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още
© StockFood

Печено пиле с билки, подпъхнати под кожата

Рецепти

Още
© StockFood

Говеждо филе със средиземноморски зеленчуци и макарони Кезешпецле с ниско съдържание на мазнини

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам