Общо време за подготовка: 60 минути
Общо време за готвене: 30 минути
Съдове:
Тенджера с капак iCook с капацитет 4 литра
Уок iCook
Ножове
Ренде за зеленчуци
Съставки:
1 глава лук
1 сладка червена чушка
1 сладка жълта чушка
300 г гъби кладница
600 г телешко бонфиле
1 консерва ананас на кръгчета от 250 г
1 скилидка чесън
30 г пресен джинджифил
300 г оризови спагети
100 мл зехтин Extra Virgin
50 г домати, нарязани на ситно
2 супени лъжици соев сос
сокът на 1 лимон
Начин на приготвяне:
Нарежете всички зеленчуци и гъбите на лентички, месото на малки парчета, а ананаса на кубчета, като запазите сока за приготвяне на соса. Настържете чесъна и джинджифила.
Сварете оризовите спагети в 4-литровата тенджера iCook, като следвате инструкциите за готвене на опаковката, след което ги изплакнете със студена вода.
Загрейте зехтина в уока iCook, запържете телешкото месо за 2–3 минути, след което го отстранете от котлона.
Запържете чесъна и джинджифила, след което добавете гъбите и зеленчуците. Добавете ананаса и гответе още 3–5 минути.
След това добавете и нарязаните домати, соевия сос и лимоновия сок. Добавете малко от сока на ананаса, за да стане сладко-киселият сос по-сладък.
Добавете месото и спагетите към зеленчуците, разбъркайте всичко добре и поднесете ястието в чиния.
Съвет за СБА: Първо пробвайте рецептата вкъщи, преди да я използвате за демонстрации. „Ще се изненадате колко по-лесно ще сготвите ястието, след като сте го изрепетирали веднъж предварително!“ казва СБА Корнел Робу.
Можете да изтеглите рецептата от тук като PDF за отпечатване или като ePub , който да използвате с вашето предпочитано приложение - електронен четец и да го запазите на вашето преносимо устройство.