Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Shutterstock

Агнешко Тандури– традиционно известно като Тандир кебап

Рецепти

Ниво на трудност: Лесно
Използвано оборудване: тенджера iCook 8 литра, с капак
Съставки: 3 кг месо от агнешки бут (обезкостено, замразено), 400 гр. агнешко филе (замразено), ½ ч.л. сол, ½ ч.л. черен пипер, 1 с.л. кимион, 1 с.л. суха мащерка
Метод

  1. Поставете замразеното агнешко месо от бут и филе направо в тенджерата и поръсете със солта, черния пипер, кимиона и сухата мащерка. Затворете тенджерата с капака и я сложете на котлона на най-ниската температура.

  2. Оставете така 2.5 часа и не отваряйте капака. Щом тенджерата е затворена плътно, функцията за заключване на парата на тенджерата iCook ще свари месото леко и ефикасно без никакъв въздух.

  3. Отстранете от котлона и вашето агнешко Тандури е готово за сервиране!

Изтеглете тази рецепта от тук като PDF / или ePub

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още

Празничен гулаш с кнедли, салата и круши, пълнени с червени боровинки

Рецепти

Още
© Shutterstock

Пържола с билково масло с горгонзола и гарнитура картофено пюре с тиква

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам