Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© iStockphoto

Твърде лесно сладко от малини

Рецепти

Съставки:

  1. 500 гр. пресни малини

  2. 800 гр. гранулирана бяла захар

Използвано оборудване iCook: соте тиган, тенджера 4 литра с капак

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте предварително фурната до 120°C и сложете захарта в тигана. Нагрявайте я във фурната 15 минути.

  2. Сложете малините в тенджерата и вдигнете температурата, за да заврят. Намачкайте малините с преса за картофи докато се нагряват, след което оставете да врят още минута, като разбърквате непрекъснато. Съвет: ако правите сладкото за деца, можете да използвате сито, за да отстраните семенцата преди да продължите със следващата стъпка.

  3. Добавете топлата захар в тенджерата с малини и оставете да ври докато сместа не стане гелообразна. Направете теста с чинийката (вижте статията), за да се уверите, че сладкото се е сгъстило добре.

  4. Свалете тенджерата от котлона и оставете да се охлади 15 минути. Разбърквайте периодично и напълнете топлите бурканчета, затворете плътно и оставете да се охладят.

Изтеглете тази рецепта от тук като PDF / или ePub

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам