Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© iStockphoto

Рататуи по украински

Рецепти


Използвано оборудване:вашият предпочитан нож от комплект 5 бр. ножове iCook, трилитрова тенджера с капак, голям соте тиган с капак


Съставки за соса:

  1. 2 домата

  2. зехтин

  3. 2 глави кафяв лук, нарязани на ситно

  4. 3 скилидки чесън, нарязани на ситно

  5. сол, черен пипер и риган


Съставки за основното ястие:

  1. 1 патладжан

  2. 1 тиквичка

  3. 2 домата

  4. 5-6 дребни гъби

  5. 200 гр. прясно сирене моцарела


Рецепта:

  1. За соса бланширайте два от доматите, за да обелите по-лесно люспите. След като отстраните люспите, нарежете доматите на кубчета. След това сложете тенджерата на умерен огън и добавете зехтина, лука и чесъна. Запържете лука докато омекне и добавете доматите. Подправете на вкус със сол, черен пипер и сух риган.

  2. Затворете тенджерата с капака и оставете VITALOK системата да се активира. Намалете огъня до най-ниско ниво и оставете така 10 минути.

  3. Нарежете фино останалите зеленчуци и моцарелата на резенчета от приблизително 9 мм. Резените моцарела може да са малко по-дебели.

  4. След като сосът се е приготвял 10 минути, излейте половината от него в соте тигана, след което подредете резените зеленчуци и моцарела в някакъв порядък. Щом сложите всичките, добавете останалия сос върху тях и затворете плътно тенджерата с капака. Сложете я на минимален огън и гответе 10 минути, докато зеленчуците омекнат и се сготвят - не забравяйте да оставите капака затворен през това време, за да запазите хранителните вещества на зеленчуците.

  5. Сервирайте ястието топло и добър апетит!

Изтеглете рецептата тук като PDF / ePub

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам