Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Shutterstock

Вегетариански пълнени гъби

Рецепти


Съставки:

  1. 40 бели гъби

  2. 1 червена камба

  3. 40 гр. печена червена камба, нарязана

  4. ½ средна глава лук

  5. 3 бр. зелен лук

  6. 1 ч.л. риган

  7. 6 с.л. галета

  8. 4 с.л. настъргано сирене пармезан

  9. 30 гр. пресен магданоз

  10. 2 с.л. зехтин

  11. ½ с.л. сол или на вкус

  12. ½ с.л. счукан черен пипер или на вкус


Начин на приготвяне:

  1. Почистете гъбите и отстранете дръжките.

  2. Накълцайте половината дръжки на гъбите на много малки парченца и изхвърлете останалата част. Накълцайте лука, зеления лук, червената камба, печената камба и магданоза.

  3. Загрейте зехтина в 10-инчовия незалепващ тиган iCook. Добавете дръжките на гъбите, червената камба, печената камба, зеления лук и сухия лук в тигана и задушете. Гответе 5 минути до омекване на камбите и лука, след което добавете ригана, солта и черния пипер.

  4. Избършете тигана с кухненска хартия и след това поставете вътре гъбите, със страната на дръжката нагоре, и ги напълнете щедро с пълнежа.

  5. Поставете ги на котлона на слаб огън и покрийте с капака.

  6. Дръжте на огъня 15 минути или докато гъбите се сготвят добре.

Изтеглете рецептата тук като PDF / ePub

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още
© StockFood

Празнична салата от къдраво зеле, печен сладък картоф и пащърнак, с фета сирене, пеканови ядки и нар

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам