Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© iStockphoto

Пай от червени боровинки без кора

Рецепти

Съставки:

  1. 120 гр. универсално брашно

  2. 180 гр. кафява захар

  3. ¼ ч.л. сол

  4. 400 гр. червени боровинки (или планински червени боровинки или тръпчиви череши)

  5. 75 гр. счукани орехи

  6. 120 гр. разтопено масло

  7. 2 разбити яйца

  8. 1 ч.л. ванилова есенция

Рецепта:

  1. Загрейте предварително фурната до 175 градуса.

  2. Смесете брашното, захарта и солта. Добавете и разбъркайте горските плодове и орехите. След това добавете и разбъркайте маслото, разбитите яйца и бадемовата есенция.

  3. Разстелете тестото в незалепващ тиган за пай.

  4. Печете 40 минути на 175 градуса.

  5. Сервирайте с ванилов сладолед (по избор).

Изтеглете рецептата тук като PDF / ePub

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още

Печени ябълки и круши с червени боровинки и градински чай

Рецепти

Още

Шоколадов мус с къпини и сметана

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам