Ниво: средно
Използвани продукти iCook: 4-литрова тенджера с капак; комплект ножове; купа за смесване
Продукти::
300 г паста фузили
10 сушени домата
300 г пилешко филе
6 едри бели гъби
3 скилидки чесън
200 мл сметана
сол и черен пипер
3 чаши eSpringTM вода
Начин на приготвяне:
С помощта на нож iCook Santoku нарежете пилето на големи парчета, нарежете на ситно чесъна, нарежете наполовина гъбите и сушените домати.
Загрейте 4-литровата тенджера iCook и добавете зехтин. Запържете пилешкото месо до златисто. Добавете чесъна и сушените домати и разбъркайте. Добавете гъбите и ги разбъркайте.
Добавете eSpring вода, овкусете и оставете да заври, след което добавете и сметаната с разбъркване. Прибавете италиански фузили. Варете на тих огън в продължение на 30 минути, като периодично разбърквате, докато сметаната се сгъсти.