Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Getty Images

Руска салата “Херинга под кожено палто”

Рецепти

Съставки:

  1. 2 бр. червено цвекло

  2. 3 картофа

  3. 3 моркова

  4. 230 гр. филе от херинга

  5. 2 сладко-кисели ябълки

  6. 1 глава лук, обелен и накълцан

  7. 2 яйца

  8. 200 гр. майонеза

  9. няколко стръка магданоз

Начин на приготвяне:

  1. Отцедете филето от херинга

  2. гответе червеното цвекло 30-40 минути в 3-литрова тенджера, а картофите и морковите 20-25 минути в 2-литрова тенджера. Оставете зеленчуците да се охладят.

  3. Сварете твърдо яйцата в 1-литровата тенджера. Оставете настрана да се охладят.

  4. Обелете картофите и червеното цвекло. Носете кухненски ръкавици, за да предпазите ръцете си от петна.

  5. Нарежете на кубчета филето от херинга, морковите и ябълките с помощта на вашия Комплект ножове iCook (кубчета с размер около 0.5 см).

  6. Обелете яйцата и ги настържете с голямото ренде iCook. Запечатайте в купа за смесване от неръждаема стомана с капак и сложете в хладилника.

  7. Настържете цвеклото

  8. Положете пласт от картофите в чиния за сервиране и намажете отгоре с майонеза. След това положете пласт херинга и лук, добавете сол и майонеза. Поставете слоеве моркови и червено цвекло отгоре, и добавете сол и майонеза. Сложете ябълките в последния слой.

  9. Подравнете яйцата, намажете повърхността отгоре и отстрани с майонеза. Покрийте с прилепващо фолио и сложете в хладилника за няколко часа или цяла нощ.

  10. Поръсете с настъргано яйце и стръкове магданоз преди сервиране.

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още
© Stockfood

Пълнена треска с бадеми и гарнитура печени картофи

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам