Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© StockFood

Гаспачо

Рецепти

Гаспачото представлява вкусна и освежителна испанска студена супа, произхождаща от Андалусия. Приготвя се от пресни сурови зеленчуци и е особено приятна за консумиране през горещите летни месеци.

Използвани iCook продукти:

  1. Комплект 5 бр. ножове

  2. Двулитрова купа за смесване от неръждаема стомана

  3. 25 cm Тиган с незалепващо покритие


Съставки:

  1. 1 кг крушовидни или чери домати, нарязани на четвъртинки

  2. 1 зелена чушка, нарязана на едро

  3. 1 малка скилидка чесън, намачкана

  4. 200 ml зехтин

  5. 50 мл бял оцет

  6. Сол и черен пипер

  7. По избор: 10 гр. NUTRILITE Изцяло растителен протеин

  8. По избор: хлебче Чабата на резени

  9. По избор: краставици, червени и жълти чушки, нарязани на кубчета


Начин на приготвяне:

  1. Сложете доматите, зелената чушка и чесъна в блендер, и пасирайте 5 минути или докато всичко е напълно смляно.

  2. Отцедете гаспачото в купата за смесване с помощта на фина конична цедка, за да отстраните всякакви останали парчета.

  3. Изсипете гаспачото обратно в блендера и добавете зехтина, винения оцет, сол и NUTRILITE Изцяло растителен протеин по желание. Пасирайте отново.

  4. Овкусете гаспачото с подправки на вкус и добавете малко вода за постигане на по-рядка консистенция, ако желаете. Сервирайте и добър апетит!


Гарнитури по избор

Препечете резените хляб чабата в тигана с незалепващо покритие и им се насладете с гаспачото. За допълнителен цвят и свежест, гарнирайте гаспачото с нарязани краставици, червена и жълта чушка.

Изтеглете тази рецепта от тук като PDF / или ePub

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още
© Amway

Празнична супа от цвекло със сушена смокиня и лешници

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам