Гаспачо
Рецепти
Гаспачото представлява вкусна и освежителна испанска студена супа, произхождаща от Андалусия. Приготвя се от пресни сурови зеленчуци и е особено приятна за консумиране през горещите летни месеци.
Гаспачото представлява вкусна и освежителна испанска студена супа, произхождаща от Андалусия. Приготвя се от пресни сурови зеленчуци и е особено приятна за консумиране през горещите летни месеци.
Използвани iCook продукти:
Комплект 5 бр. ножове
Двулитрова купа за смесване от неръждаема стомана
25 cm Тиган с незалепващо покритие
Съставки:
1 кг крушовидни или чери домати, нарязани на четвъртинки
1 зелена чушка, нарязана на едро
1 малка скилидка чесън, намачкана
200 ml зехтин
50 мл бял оцет
Сол и черен пипер
По избор: 10 гр. NUTRILITE Изцяло растителен протеин
По избор: хлебче Чабата на резени
По избор: краставици, червени и жълти чушки, нарязани на кубчета
Начин на приготвяне:
Сложете доматите, зелената чушка и чесъна в блендер, и пасирайте 5 минути или докато всичко е напълно смляно.
Отцедете гаспачото в купата за смесване с помощта на фина конична цедка, за да отстраните всякакви останали парчета.
Изсипете гаспачото обратно в блендера и добавете зехтина, винения оцет, сол и NUTRILITE Изцяло растителен протеин по желание. Пасирайте отново.
Овкусете гаспачото с подправки на вкус и добавете малко вода за постигане на по-рядка консистенция, ако желаете. Сервирайте и добър апетит!
Гарнитури по избор
Препечете резените хляб чабата в тигана с незалепващо покритие и им се насладете с гаспачото. За допълнителен цвят и свежест, гарнирайте гаспачото с нарязани краставици, червена и жълта чушка.
Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.
Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.