Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Amway

Салата “Дъга”

Рецепти

Една свежа, пикантна салата, която ще добави енергия към всяко леко хапване или пикник - а и е толкова лесна за приготвяне!


Използвани iCook продукти:

  1. Комплект 5 бр. ножове

  2. Комплект купи за смесване


Съставки:

  1. 250 гр. моркови, обелени и нарязани на парчета от по 1 см

  2. 370 гр. карфиол, нарязан на малки розички

  3. 285 гр. броколи, нарязани на малки розички

  4. 225 гр. круша, издълбана и нарязана на парчета от по 1 см

  5. 250 гр. цвекло, обелено и нарязано на парчета от по 1 см

  6. 100 гр. зехтин

  7. 30 гр. ябълков оцет

  8. 1 узряло манго, обелено и нарязано на филийки

  9. сокът от 1 зелен лимон

  10. 1 глава лук шалот, обелена и нарязана на ситно

  11. 1 ч.л. сол

  12. ½ ч.л. черен пипер

  13. 30 гр. фино нарязан кориандър


Начин на приготвяне:

  1. Разбъркайте добре подготвените моркови, карфиол, броколи, круша и цвекло в голямата купа за смесване.

  2. За да направите соса: сложете зехтина, ябълковия оцет, мангото, сока от зелен лимон, лука шалот, солта, черния пипер и кориандър в кухненски робот или блендер. Пуснете го за кратко 5-6 пъти, за да се разбие добре всичко. (Ако нямате кухненски робот или блендер, намачкайте мангото в средната купа за смесване до формиране на гладка паста. След това разбъркайте с останалите съставки за соса до добро смесване.)

  3. Полейте подготвените зеленчуци със соса, разбъркайте добре и сервирайте.

Изтеглете тази рецепта от тук като PDF / или ePub

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам