Количка за пазаруване (0) 0 Количка за пазаруване

Няма продукти в количката.

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

Преминете към магазина
КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Amway

Гранола барчета

Рецепти

Изобилстващи от ядки и засищащи, гранола барчетата са перфектната зареждаща с енергия закуска, когато сте в движение или пък когато отивате на летен пикник.

Използвани iCook продукти:

  1. Тиган с незалепващо покритие (25 см)

  2. Комплект купи за смесване

  3. Двулитрова тенджера

Съставки:

  1. 160 гр. нарязани американски орехи

  2. 130 гр. овесени ядки

  3. 80 гр. масло

  4. 175 гр. мед

  5. 1 ч.л. канела

  6. 50 гр. корнфлейкс

  7. 30 гр. пухкава оризова зърнена закуска

  8. 100 гр. стафиди от черно или бяло грозде

Начин на приготвяне:

  1. Запечете орехите в тиган с незалепващо покритие докато пуснат аромат и ги сложете в голяма купа за смесване. В същия тиган запечете овесените ядки около 1-2 минути. Прехвърлете ги в купата за смесване с орехите.

  2. В двулитровата тенджера загрейте леко маслото, меда и канелата, докато маслото се разтопи. Разбъркайте, за да смесите добре всичко и прехвърлете сместа в купата с орехите и овесените ядки. Добавете корнфлейкса, пухкавия ориз и стафидите. Използвайте дървена лъжица, за да объркате добре сместа.

  3. Прехвърлете сместа върху тава, постлана с хартия за печене и я притиснете леко, за да оформите правоъгълник.

  4. Оставете сместа да се охлади на стайна температура докато се втвърди, след което я нарежете на барчета.

Изтеглете тази рецепта от тук като PDF / или ePub

Свързано съдържание

© StockFood

Печени ябълки и круши с червени боровинки и градински чай

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам