Любими (0) 0 Любими

Списъкът ви с любими е празен!

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© StockFood

Супа от моркови и джинджифил

Рецепти

Тази перфектна стопляща супа е подходяща за вегани и вегетарианци. Тя е пълна със свежи зеленчуци и щипка джинфжифил, която й добавя идеалното количество пикантност.

Използвани iCook продукти:

  1. Комплект ножове 5 бр.

  2. Дъска за рязане

  3. Голяма купа за смесване

  4. Тенджера с капак 3 литра

Съставки:

  1. 130 гр. сладък картоф, обелен и нарязан на едро

  2. 120 гр. тиква, обелена и нарязана на едро

  3. 6 моркова, обелени и нарязани на едро

  4. зехтин

  5. 1 глава лук, обелена и нарязана на едро

  6. 2 намачкани скилидки чесън

  7. 20 гр. фино настъргана прясна куркума

  8. 30 гр. джинджифил, обелен и фино настърган

  9. сокът на 1 лимон

  10. 550 мл вода

  11. Сол и черен пипер

  12. По избор: 1 с.л. NUTRILITE Фибри на прах

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте фурната до 200°C.

  2. Добавете сладкия картоф, тиквата и морковите в купата за смесване, овкусете със сол и черен пипер и поръсете със зехтин. Разбъркайте добре, докато всички зеленчуци поемат зехтина и подправките. След това ги сложете в тава и печете във фурната около 20 минути или докато се изпекат добре. Извадете тавата от фурната и я оставете настрана.

  3. През това време загрейте малко зехтин на умерен огън в тенджерата. Щом се загрее, добавете лука и чесъна, и оставете така за около 5 минути или докато омекнат.

  4. Щом омекнат, добавете прясната куркума, джинджифила и печените зеленчуци. Разбъркайте добре и оставете на огъня още 5 минути.

  5. Добавете водата и лимоновия сок, и оставете ястието да ври на тих огън още 20-25 минути. Разбърквайте от време на време.

  6. Щом всичко омекне, добавете по избор NUTRILITE Фибри на прах и след това разделете на порции. Оставете ги да се охладят и след това ги сложете в хладилника.

  7. Изваждайте всяка порция, когато сте готови да я изядете и докато все още е охладена използвайте ръчен блендер, за да разбиете всичко до гладкост.

  8. Стоплете супата на печката или в микровълновата фурна и сервирайте в купички.

Празнична салата от къдраво зеле, печен сладък картоф и пащърнак, с фета сирене, пеканови ядки и нар (като PDF / като ePub )

Свързано съдържание

© Amway

Празнична супа от цвекло със сушена смокиня и лешници

Рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам