Супа от моркови и джинджифил
Рецепти
Тази перфектна стопляща супа е подходяща за вегани и вегетарианци. Тя е пълна със свежи зеленчуци и щипка джинфжифил, която й добавя идеалното количество пикантност.
Тази перфектна стопляща супа е подходяща за вегани и вегетарианци. Тя е пълна със свежи зеленчуци и щипка джинфжифил, която й добавя идеалното количество пикантност.
Използвани iCook продукти:
Комплект ножове 5 бр.
Дъска за рязане
Голяма купа за смесване
Тенджера с капак 3 литра
Съставки:
130 гр. сладък картоф, обелен и нарязан на едро
120 гр. тиква, обелена и нарязана на едро
6 моркова, обелени и нарязани на едро
зехтин
1 глава лук, обелена и нарязана на едро
2 намачкани скилидки чесън
20 гр. фино настъргана прясна куркума
30 гр. джинджифил, обелен и фино настърган
сокът на 1 лимон
550 мл вода
Сол и черен пипер
По избор: 1 с.л. NUTRILITE Фибри на прах
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 200°C.
Добавете сладкия картоф, тиквата и морковите в купата за смесване, овкусете със сол и черен пипер и поръсете със зехтин. Разбъркайте добре, докато всички зеленчуци поемат зехтина и подправките. След това ги сложете в тава и печете във фурната около 20 минути или докато се изпекат добре. Извадете тавата от фурната и я оставете настрана.
През това време загрейте малко зехтин на умерен огън в тенджерата. Щом се загрее, добавете лука и чесъна, и оставете така за около 5 минути или докато омекнат.
Щом омекнат, добавете прясната куркума, джинджифила и печените зеленчуци. Разбъркайте добре и оставете на огъня още 5 минути.
Добавете водата и лимоновия сок, и оставете ястието да ври на тих огън още 20-25 минути. Разбърквайте от време на време.
Щом всичко омекне, добавете по избор NUTRILITE Фибри на прах и след това разделете на порции. Оставете ги да се охладят и след това ги сложете в хладилника.
Изваждайте всяка порция, когато сте готови да я изядете и докато все още е охладена използвайте ръчен блендер, за да разбиете всичко до гладкост.
Стоплете супата на печката или в микровълновата фурна и сервирайте в купички.
Празнична салата от къдраво зеле, печен сладък картоф и пащърнак, с фета сирене, пеканови ядки и нар (като PDF / като ePub )
Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.
Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.