Любими (0) 0 Любими

Списъкът ви с любими е празен!

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ
© Shutterstock

Омлет с гъби, моцарела и крес

Рецепти

Този омлет е идеален за закуска или ранен обяд. Пълен е с вкусни и лесни за набавяне съставки, а ако искате още фибри в хранителния си режим, можете лесно да добавите Nutrilite Фибри на прах в сместа на омлета преди да го изпържите.

Използвани iCook продукти:

  1. Дървена дъска за рязане

  2. Комплект ножове 5 бр.

  3. Купа за смесване 1 литър

  4. Тиган с незалепващо покритие с капак, 24 см

Съставки:

  1. 200 гр. нарязани дребни гъби

  2. 2 ч.л. прясна мащерка

  3. 6 средни яйца, разбити

  4. По избор: 100 гр. настърган пармезан

  5. По избор: NUTRILITE Фибри на прах

  6. 150 гр. мини топчета моцарела, срязани на половинки

  7. 30 гр. пресен крес с отрязани стъбла

  8. 1 ч.л. зехтин

  9. 2 с.л. масло

  10. сол и черен пипер на вкус

  11. смлян червен пипер

Начин на приготвяне:

  1. Загрейте 1 ч.л. зехтин на умерен огън в тигана. Ако използвате iCook Tиганa с незалепващо покритие, няма да ви е нужна мазнина. Щом се загрее, добавете гъбите и запържете до получаване на златистокафяв цвят от двете им страни. Овкусете със сол и черен пипер, поръсете с мащерка. Извадете гъбите от тигана и ги оставете настрана.

  2. В купата с разбитите яйца добавете сол, а по желание и настъргания пармезан и Nutrilite Фибри на прах, като разбъркате добре.

  3. Разтопете 2 супени лъжици масло в тигана на умерен огън и добавете половината яйчена смес. Ако използвате iCook Tиганa с незалепващо покритие, няма да ви е нужно масло. Леко завъртете тигана, така че повърхността му да се покрие със сместа. Щом пластът е готов, поставете половината гъби и пет от половинките моцарела от едната страна на омлета и после го сгънете. След това, придържайки тигана под наклон, плъзнете леко омлета върху чиния.

  4. Направете същото с втория омлет.

  5. Гарнирайте с пресен крес и няколко от останалите гъби. Овкусете със сол и смлян червен пипер на вкус.

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам