Песто от сушени домати
Рецепти
С богатия си вкус на умами, тази песто разядка е идеалната добавка към всяка лятна паста
С богатия си вкус на умами, тази песто разядка е идеалната добавка към всяка лятна паста
Използвани iCook продукти:
Съдове за готвене от неръждаема стомана
Комплект ножове 5 бр.
Дъска за рязане
Съставки:
120 гр. сушени домати
80 гр. кедрови ядки или орехи
80 гр. настърган пармезан
70 мл зехтин
2 лъжици (1 лъжица = 10 гр.) Nutrilite™ Изцяло растителен протеин на прах
По избор: 1 скилидка чесън и малко лимонов сок
Начин на приготвяне:
Нарежете на едро сушените домати, а орехите/кедровите ядки на по-дребни парчета.
Сложете всички съставки в кухненски робот и разбийте до формирането на едро смляна паста.
Сервирайте веднага или съхранете в буркан за по-късно.
Полезен съвет:
Можете да съхранявате това песто до една седмица в хладилник. Просто го изсипете в буркан и покрийте със зехтин.
Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.
Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.