Любими (0) 0 Любими

Списъкът ви с любими е празен!

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ

Песто от сушени домати

Рецепти

С богатия си вкус на умами, тази песто разядка е идеалната добавка към всяка лятна паста

Използвани iCook продукти:

  1. Съдове за готвене от неръждаема стомана

  2. Комплект ножове 5 бр.

  3. Дъска за рязане

Съставки:

  1. 120 гр. сушени домати

  2. 80 гр. кедрови ядки или орехи

  3. 80 гр. настърган пармезан

  4. 70 мл зехтин

  5. 2 лъжици (1 лъжица = 10 гр.) Nutrilite™ Изцяло растителен протеин на прах

  6. По избор: 1 скилидка чесън и малко лимонов сок

Начин на приготвяне:

  1. Нарежете на едро сушените домати, а орехите/кедровите ядки на по-дребни парчета.

  2. Сложете всички съставки в кухненски робот и разбийте до формирането на едро смляна паста.

  3. Сервирайте веднага или съхранете в буркан за по-късно.

Полезен съвет:

Можете да съхранявате това песто до една седмица в хладилник. Просто го изсипете в буркан и покрийте със зехтин.

Изтеглете тази рецепта от тук като PDF / или ePub

Свързано съдържание

Разгледайте още iCook рецепти

Още

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам