Любими (0) 0 Любими

Списъкът ви с любими е празен!

Благодарим ви! Вашите предпочитания са добавени към магазин!

КВАЛИФИКАЦИИ – АКЦЕНТИ

Разядка от моркови и леща

Рецепти

Използвайте тази ароматна, апетитна разядка като сос за сурови зеленчуци или върху препечен хляб. С високото си съдържание на протеини и витамини, тази разядка е идеална за здравословна закуска или като добавка на трапезата за гости

Използвани iCook продукти:

  1. Съдове за готвене от неръждаема стомана

  2. Комплект ножове 5 бр.

  3. Дъска за рязане

Съставки:

  1. 250 гр. червена леща

  2. 150 гр. накълцани моркови

  3. 2 с.л. мисо паста

  4. 3 с.л. зехтин

  5. 2 лъжици (1 лъжица = 10 гр.) Nutrilite™ Изцяло растителен протеин на прах

  6. По избор: 2 стръка едро накълцан кориандър

Начин на приготвяне:

  1. Сложете морковите и лещата в тенджера и ги покрийте с вода. Варете ги докато омекнат. Отцедете излишната вода.

  2. Смесете всички съставки (без кориандъра) в кухненски робот и разбийте до формирането на едро смляна паста.

  3. Добавете кориандъра и Nutrilite™ Изцяло растителен протеин на прах.

  4. Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Полезен съвет:

Преди да сготвите лещата, пресейте я (суха) с ръка. Пакетите леща често могат да съдържат малки камъчета, което би могло да повреди вашия кухненски робот по време на процеса на разбиване.

Изтеглете тази рецепта от тук като PDF / или ePub

Ние използваме бисквитки, за да получите най-добро качество при ползването на нашия уебсайт. Бисквитките са файлове, които се съхраняват във вашия браузър, и се използват от повечето уебсайтове за улесняване на персонализирането на вашето сърфиране в мрежата.

Ако продължите да използвате нашия уебсайт без да промените настройките, вие изразявате съгласие с използването на бисквитки от наша страна.

Приемам